Certificering

Kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu staan hoog in het vaandel bij Spelt. We hebben dan ook certificeringen behaald voor verschillende belangrijke regelingen. een certificering welke we hebben behaald is de NEN-ISO9001 norm, wat betrekking heeft op de kwaliteit van ons werk, het klantperspectief en de voortdurende verbetering van onze processen, producten en dienstverlening, met als doel de klanttevredenheid te verhogen.

Daarnaast hebben we certificeringen zoals de MVO-prestatieladder, CO2-prestatieladder, het keurmerk Better Biomass en de Nedvang erkenning voor recycling van verpakkingsmateriaal. Deze certificeringen tonen onze maatschappelijke betrokkenheid aan, evenals onze inzet voor het milieu en het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen.

Veiligheid op de werkvloer is van groot belang voor ons. We hebben actuele risico-inventarisaties (RI&E) uitgevoerd en hebben we de VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) certificering om ervoor te zorgen dat onze medewerkers veilig kunnen werken.

Voor de vervaardiging van menggranulaat hebben we certificeringen voor beide productkeurmerken behaald. Dit onderstreept ons vakmanschap en onze inzet voor kwaliteit.

Daarnaast zijn we gecertificeerd op het gebied van bodem- en tanksanering, wat aantoont dat we voldoen aan de vereisten en richtlijnen voor deze specifieke werkzaamheden.

Better biomass logo
MVO prestatieladder logo
KIWA ISO9001 logo
KIWA VCA logo
Kiwa menggranulaat logo
kiwa tank- en bodemsanering logo

We hebben bij Spelt een sterke focus op duurzaamheid en het verminderen van onze milieu-impact. Daarom streven we ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen. Doordat we hebben geĆÆnvesteerd in zonnepanelen op ons gebouw wekken we groene energie op en kunnen we het externe elektriciteitsverbruik verminderen. We hebben ook energiebesparende maatregelen geĆÆmplementeerd, zoals LED-verlichting en geavanceerde energiebeheersystemen.

Met deze certificeringen streeft Spelt ernaar om aan de hoogste normen te voldoen en onze klanten te verzekeren van de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid van onze producten en diensten. We blijven ons inzetten voor voortdurende verbetering en het behalen van nieuwe certificeringen om onze positieve impact op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid verder te versterken.