Over Spelt

Over Spelt

Spelt is een gezond familiebedrijf, sterk in het inzamelen en verwerken van afvalstromen en sterk in het uitvoeren van grondwerkprojecten.

Duurzaamheid staat bij ons voorop. Vrijwel alle afvalstoffen worden door ons gerecycled en omgezet in grondstoffen en energie. Afvalstoffen zien we als een nieuwe start voor grondstoffen. Door de juiste aandacht voor de afvalstromen kunnen we primaire materialen beschermen en dragen we bij aan de circulaire economie. Een besparing van grondstoffen is een directe winst voor het milieu.

In onze sloop- en grondwerk oplossingen zijn een veilige uitvoering en een kwalitatief hoogwaardig resultaat de belangrijkste uitgangspunten.

Voor civiele werkzaamheden bieden wij transparante totaaloplossingen, waarbij we graag met je meedenken in het gehele proces. Door in de voorbereidingsfase rekening te houden met alternatieve werkwijzen en materialen, zijn wij in staat de voordelen voor jouw project ook daadwerkelijk te realiseren.

Ook voor het inzamelen van afval analyseren wij op eenvoudige en transparante wijze je afvalprobleem en bieden je hiervoor een betrouwbare en duurzame oplossing aan. Die oplossing kunnen wij binnen een totaalpakket voor je verzorgen. Heb je hier interesse in, neem dan contact met ons op.