Hout C-Kwaliteit

Wat is C-kwaliteit hout?

Geïmpregneerd tuinhout, spoorbielzen en heiningpalen. Het zijn voorbeelden van C-kwaliteit hout. Deze houtsoorten zijn behandeld met stoffen waardoor ze langer meegaan. Nadeel hiervan is dat deze houtsoorten moeilijk afbreekbaar zijn door de natuur en niet mogen worden hergebruikt. Daarom moet dit hout apart worden ingezameld.

WEL toegestaan

NIET toegestaan

Of download de PDF om in één overzicht te zien wat WEL en wat NIET toegestaan is.

Waarom afval scheiden bij de bron?

Door het gescheiden inzamelen en verwerken van C-kwaliteit hout, dragen we niet alleen bij aan een efficiënter gebruik van hulpbronnen, maar verminderen we ook de belasting van het milieu. Het gebruik van verduurzaamd hout als biobrandstof voor duurzame energieopwekking is een milieuvriendelijke oplossing. Hierdoor wordt de CO2-uitstoot aanzienlijk verminderd in vergelijking met het gebruik van fossiele brandstoffen. Bovendien draagt het bij aan de vermindering van afvalstromen en het bevorderen van een circulaire economie. Zo dragen we bij aan de overgang naar een groenere energievoorziening en verminderen we onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Een container bestellen?

Afhankelijk van de aard en omvang van uw afvalstroom kunnen wij u diverse opties aanbieden voor het scheiden en afvoeren van uw houtafval. U kunt bij ons containers bestellen voor bijna iedere afvalstroom. Onderaan deze pagina ziet u een eerste selectie uit ons aanbod van rolcontainers voor houtafval. Heeft u behoefte aan advies of wilt u weten welke containers we nog meer kunnen bieden? Neem dan contact met ons op:

Wilt u flexibiliteit in uw afvalbeheer?

Afhankelijk van uw afvalstroom kiest u voor plaatsing van één of meerdere rolcontainers voor uw houtafval. Wij adviseren u graag welk formaat en welke leegfrequentie voor u het meest geschikt is. En heeft u behoefte aan een extra lediging, dan vraagt u dat eenvoudig aan via ons klantportaal. Op deze manier zorgen we er voor dat uw afvalbeheer soepel verloopt en u altijd een passende oplossing heeft voor uw bedrijfsafval.

Wij staan graag voor je klaar!

Elke situatie is anders en wij denken daarom graag met je mee. Wij luisteren graag naar jouw wensen en maken een passende aanbieding!

Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Service in heel Nederland

Wij leveren rolcontainers in
heel Nederland

Scherpe prijzen

Perfecte prijs kwaliteit
verhouding

Geen verborgen kosten

Geen addertjes onder
het gras

Geschikte containers

3m³ Portaalcontainer

6m³ Portaalcontainer

10m³ Gesloten Portaalcontainer

10m³ Portaalcontainer

12m³ Portaalcontainer