VCA

Met het behalen van het VCA-certificaat tonen we aan dat veiligheid, gezondheid en milieu hoog in het vaandel staan bij Spelt. We nemen de nodige maatregelen om risico’s te identificeren en te beheersen, zodat onze medewerkers en het milieu beschermd worden tijdens de uitvoering van werkzaamheden. Het VCA-certificaat is een erkenning van onze inzet voor veilig werken en vormt een belangrijke basis voor onze bedrijfsvoering. We blijven ons continu ontwikkelen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu, zodat we aan de hoogste normen blijven voldoen en een veilige werkomgeving kunnen garanderen voor al onze medewerkers en klanten.

Certificering VCA

Daarnaast investeren we voortdurend in de opleiding en training van onze medewerkers om hun kennis en bewustzijn op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu te vergroten. We organiseren regelmatig trainingsdagen om ervoor te zorgen dat alle belanghebbenden binnen onze organisatie in het bezit zijn van een geldig VCA-certificaat. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is van de geldende veiligheidsprocedures en -richtlijnen en dat we samenwerken aan een veilige en gezonde werkomgeving.

Het VCA-certificaat is een waardevol instrument dat niet alleen de veiligheid op de werkvloer bevordert, maar ook het vertrouwen van onze klanten versterkt. Veel opdrachtgevers stellen het hebben van een geldig VCA-certificaat als een vereiste bij de selectie van aannemers. Door te voldoen aan deze normen laten we zien dat we serieus omgaan met veiligheid, gezondheid en milieu en dat we ons inzetten voor een duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering.

Bij Spelt zijn we trots op ons VCA-certificaat en streven we er voortdurend naar om onze prestaties op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu te verbeteren. We blijven ons inzetten om een veilige werkomgeving te creëren voor onze medewerkers en om bij te dragen aan een duurzame toekomst voor iedereen.