Vacatures Heerenveen

Heerenveen is onze vestiging voor Noord-Nederland. Vanuit Heerenveen bedienen wij het grootste werkgebied in vergelijking met onze andere 5 vestigingen. Chauffeurs van deze locatie zijn dus gewend om grote afstanden te rijden: Friesland, West-Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland. Of het nu een dorp in de polder is of de binnenstad van Groningen, wij komen er zonder moeite.
Wil jij één van die vrolijke vertrouwde aanpakkers worden? Bekijk dan onze vacatures Heerenveen en reageer vandaag nog!

Vacatures Heerenveen

Spelt is een landelijk merk en daar zijn wij trots op! Veel mensen kennen en herkennen ons bedrijf aan de rood-grijze containers. Hiermee zamelen wij ons afval in bij onder andere bouwbedrijven en bij particulieren die een afzetcontainer bestellen via onze webshop spelt-afvalcontainer.nl

De oorsprong van ons familiebedrijf ligt in Nieuwveen.
Door de jaren heen hebben wij onze positie verstevigd door bedrijfslocaties in Nederland over te nemen en aan ons te binden.
Heerenveen is één van onze zes vestigingen.
Dit bedrijf heeft van oorsprong Fries bloed in de aderen lopen en de Friese taal wordt door meerdere collega’s gesproken, maar wees niet verbaasd als je een antwoord in zuiver Gronings krijgt. Of beter gezegd ‘it Frysk en ’t Grunings’.
Door deze mooi mix van mensen voelen wij ons verbonden met alle windstreken van Noord-Nederland.

Op onze vestiging Heerenveen werken behalve vrolijke beroepschauffeurs om het afval in te zamelen ook machinisten om het afval duurzaam te verwerken zodat het in de keten weer een nieuwe functie kan krijgen als grondstof in de circulaire economie.

Het karakter van ons team in Heerenveen is te omschrijven als sociaal en saamhorig met aandacht voor elkaar. Als je denkt dat Friezen stug zijn en Groningers ontoegankelijk, dan ken je onze collega’s nog niet. Je zult dit team dan ook als een fijne hechte groep ervaren en wij verwachten van jou dat je hieraan ook zult bijdragen met een positieve houding.

Als je bij Spelt komt werken dan kom je in een moderne werkomgeving terecht.
Ons wagen- en machinepark is jong en met constante investeringen blijven wij werken aan onze uitstraling. Ook de uitstraling van onze mensen vinden wij belangrijk door iedereen fijne werkkleding te geven.

Hoe kan ik solliciteren?

Als jij interesse hebt in ons bedrijf, dan zijn wij geïnteresseerd in jou!
Stuur een e-mail naar werkenbij@spelt.nl waarin je kort vertelt wie je bent, wat je kan en wat je bij ons bedrijf zou willen doen.
Wij ontvangen je graag op onze locatie voor een bakkie koffie. In dat gesprek vertellen wij iets over Spelt en jij iets over jezelf. In een informele sfeer leren wij elkaar dan een beetje kennen.
Als het gevoel van beide kanten goed is, dan vragen wij je of een dagje mee wil draaien in jouw toekomstige functie. Zo rijdt een chauffeur een dag mee met één van onze ervaren collega’s. Op die dag zie je niet alleen hoe het werk wordt uitgevoerd, maar ook leer je ons bedrijf van binnenuit kennen. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig gaat voelen binnen ons bedrijf.
Na de proefdag spreken wij af op welke datum jij bij ons kan beginnen. Je krijgt van ons een contract waarin alle afspraken zijn vastgelegd. Verder krijg je onze bedrijfsgids met veel informatie over wie wij zijn, zodat je je snel één van ons zult gaan voelen.

Samen zorgen wij ervoor dat het in orde komt!

Vind je niet meteen een passende functie tussen onze vacatures maar wil je wel graag bij ons komen werken?
Ook dan komen wij graag met jou in contact via werkenbij@spelt.nl om samen na te denken over de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van onze vacatures in Heerenveen door ons te volgen op Facebook en Instagram.