Vacatures Rotterdam

Rotterdam is onze vestiging voor de regio Zuid-Holland-Zuid. Het werkgebied is compact. Chauffeurs van deze locatie rijden dus niet zulke grote afstanden. Zij kennen de stad en het havengebied vaak op hun duimpje.
Wil jij één van die vrolijke vertrouwde aanpakkers worden? Bekijk dan onze vacatures Rotterdam en reageer vandaag nog!

Vacatures Rotterdam

Spelt is een landelijk merk en daar zijn wij trots op! Veel mensen kennen en herkennen ons bedrijf aan de rood-grijze containers. Hiermee zamelen wij ons afval in bij onder andere bouwbedrijven en bij particulieren die een afzetcontainer bestellen via onze webshop spelt-afvalcontainer.nl

De oorsprong van ons familiebedrijf ligt in Nieuwveen.
Door de jaren heen hebben wij onze positie verstevigd door bedrijfslocaties in Nederland over te nemen en aan ons te binden.
Rotterdam is één van onze zes vestigingen.
Ook al is het postadres van deze vestigingen eigenlijk Schiedam, voelen wij ons verbonden met de stad Rotterdam, het stedelijk gebied daar omheen en natuurlijk met de Rotterdamse haven.

Op onze vestiging Rotterdam werken behalve vrolijke beroepschauffeurs om het afval in te zamelen ook machinisten om het afval duurzaam te verwerken zodat het in de keten weer een nieuwe functie kan krijgen als grondstof in de circulaire economie.

Het karakter van ons team in Rotterdam is te omschrijven als direct en daadkrachtig zonder al te veel gedoe. We doen wat we zeggen! Wij verwachten van jou dan ook dat je je afspraken na komt zoals wij dat ook steeds voor jou zullen doen.
De bedrijfslocatie in Schiedam wordt gedeeld met een ander transportbedrijf. Hierdoor kom je dus behalve met je directe collega’s ook in contact met de mensen van dit bedrijf.
Wij streven ernaar binnen deze setting om ons eigen team hecht te houden. Dit doen wij door bijeenkomsten te organiseren waarbij alleen de Spelt collega’s aanwezig zijn.

Als je bij Spelt komt werken dan kom je in een moderne werkomgeving terecht.
Ons wagen- en machinepark is jong en met constante investeringen blijven wij werken aan onze uitstraling. In Rotterdam is dit goed te zien aan de in 2023/2024 verbouwde bedrijfsloodsen. Ook de uitstraling van onze mensen vinden wij belangrijk door iedereen fijne werkkleding te geven.

Hoe kan ik solliciteren?

Als jij interesse hebt in ons bedrijf, dan zijn wij geïnteresseerd in jou!
Stuur een e-mail naar werkenbij@spelt.nl waarin je kort vertelt wie je bent, wat je kan en wat je bij ons bedrijf zou willen doen.
Wij ontvangen je graag op onze locatie voor een bakkie koffie. In dat gesprek vertellen wij iets over Spelt en jij iets over jezelf. In een informele sfeer leren wij elkaar dan een beetje kennen.
Als het gevoel van beide kanten goed is, dan vragen wij je of een dagje mee wil draaien in jouw toekomstige functie. Zo rijdt een chauffeur een dag mee met één van onze ervaren collega’s. Op die dag zie je niet alleen hoe het werk wordt uitgevoerd, maar ook leer je ons bedrijf van binnenuit kennen. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig gaat voelen binnen ons bedrijf.
Na de proefdag spreken wij af op welke datum jij bij ons kan beginnen. Je krijgt van ons een contract waarin alle afspraken zijn vastgelegd. Verder krijg je onze bedrijfsgids met veel informatie over wie wij zijn, zodat je je snel één van ons zult gaan voelen.

Samen zorgen wij ervoor dat het in orde komt!

Vind je niet meteen een passende functie tussen onze vacatures maar wil je wel graag bij ons komen werken?
Ook dan komen wij graag met jou in contact via werkenbij@spelt.nl om samen na te denken over de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van onze vacatures in Rotterdam door ons te volgen op Facebook en Instagram.