Kunststofafval

Wij scheiden emmers, leidingbuizen, lege vaten en jerrycans zorgvuldig uit de gemengde bouw- en afvalstromen. Kunststof afval wordt vervolgens gerecycled en omgezet in waardevolle grondstoffen voor de plasticindustrie. Op deze manier dragen we bij aan de circulaire economie en bevorderen we de duurzame productie van plastic.

Door het recyclen van PVC, PE en PP, de recyclebare kunststof afval, kunnen we nieuwe plastic producten creëren en de vraag naar nieuwe grondstoffen verminderen. Op deze manier sparen we kostbare natuurlijke hulpbronnen en verminderen we de impact op het milieu.

WEL toegestaan

NIET toegestaan

Of download de PDF om in één overzicht te zien wat WEL en wat NIET toegestaan is.

Spelt geloofd in de kracht van circulaire kunststoffen en streeft naar een gesloten kringloop, waarin kunststof afval wordt omgezet in hoogwaardige nieuwe producten. Op deze manier kunnen we de negatieve impact van kunststofafval op het milieu verminderen en bijdragen aan een duurzame en leefbare planeet voor toekomstige generaties.

Door gezamenlijk bewust om te gaan met kunststofafval kunnen we een positieve verandering teweegbrengen. Het doel van Spelt is om een circulaire economie te realiseren, waarin afval niet langer wordt beschouwd als iets nutteloos, maar juist als een waardevolle bron voor nieuwe producten en materialen.

Dit betekent dat we kunststofafval niet zomaar als afval zien, maar het op een slimme en duurzame manier benaderen. Door bewust te kiezen voor duurzame alternatieven, zoals herbruikbare producten en verpakkingen, kunnen we de vraag naar nieuwe kunststoffen verminderen en zo de impact op het milieu beperken.

Wij staan graag voor je klaar!

Elke situatie is anders en wij denken daarom graag met je mee. Wij luisteren graag naar jouw wensen en maken een passende aanbieding!

Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Service in heel Nederland

Wij leveren rolcontainers in
heel Nederland

Scherpe prijzen

Perfecte prijs kwaliteit
verhouding

Geen verborgen kosten

Geen addertjes onder
het gras

Geschikte containers

3m³ Portaalcontainer

6m³ Portaalcontainer

10m³ Gesloten Portaalcontainer

10m³ Portaalcontainer

12m³ Portaalcontainer