Afvalstromen

Jouw afval wordt een duurzame vervanging van primaire grondstoffen! Of het nu gaat om bedrijfsafval, bouw- en sloopafval als gevolg van keuken- of badkamerverbouwingen, groenafval na het renoveren van tuinen of openbare parken, bij ons kan al het afval veilig en zorgvuldig worden afgevoerd en verwerkt. Bij Spelt verzorgen wij de verwerking van bedrijfsafval, bouw- en sloopafval, puin, hout, tuin- en groenafval, dakafval en gevaarlijk afval. Wij nemen het afval in, scheiden de verschillende afvalstromen en verwerken de afvalstoffen tot grondstoffen en als bron van energie. Zo wordt afval geen restmateriaal, maar een duurzame vervanging van primaire grondstoffen.

Welke afvalstromen zijn er allemaal?

Asbestafval

Bouw- en sloopafval

Dakafval

Glasafval

Groenafval

Hout A-kwaliteit

Hout B-kwaliteit

Hout C-kwaliteit

Houtafval

Isolatieafval

Kunststofafval

Papier en karton

Puinafval

Restafval

Met onze expertise en geavanceerde faciliteiten zorgen we ervoor dat jouw afval op de meest milieuvriendelijke manier wordt behandeld. Door het zorgvuldig scheiden en recyclen van verschillende afvalstromen, verminderen we de belasting van het milieu en dragen we bij aan een circulaire economie. We streven ernaar om zoveel mogelijk waardevolle materialen uit het afval te halen. Hierdoor kunnen ze opnieuw gebruikt worden in nieuwe producten en processen.

 

Bij ons staat duurzaamheid centraal. We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze processen en het verkennen van innovatieve oplossingen om de impact op het milieu te verminderen. Daarnaast houden we ons strikt aan alle relevante wet- en regelgeving op het gebied van afvalverwerking en milieu. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw afval op een verantwoorde en duurzame manier wordt behandeld.

 

Met onze afvalverwerkingsservices dragen we bij aan een schonere en duurzamere toekomst. Jouw afval wordt een waardevolle bron voor hergebruik en energieopwekking. Spelt zorgt ook voor het behoud van natuurlijke hulpbronnen en een gezonde leefomgeving.

Wij staan graag voor je klaar!

Elke situatie is anders en wij denken daarom graag met je mee. Wij luisteren graag naar jouw wensen en maken een passende aanbieding!

Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Service in heel Nederland

Wij leveren rolcontainers in
heel Nederland

Scherpe prijzen

Perfecte prijs kwaliteit
verhouding

Geen verborgen kosten

Geen addertjes onder
het gras