Biofundatie

Bij Biofundatie hechten we veel waarde aan duurzaamheid en het verantwoord gebruik van biomassa. Het grove organische materiaal dat overblijft na het composteerproces heeft verschillende toepassingsmogelijkheden, zoals tijdelijke verharding en het dempen van sloten.

Door het gebruik van deze organische fractie kunnen we een milieuvriendelijke en natuurlijke oplossing bieden voor diverse projecten. Tijdelijke verharding met dit materiaal is bijvoorbeeld ideaal voor evenementen, bouwplaatsen of andere situaties waar een tijdelijke, stabiele ondergrond vereist is.

Bij Biofundatie hechten we niet alleen waarde aan duurzaamheid, maar ook aan transparantie en kwaliteit. Daarom volgen we de richtlijnen van het Better Biomass-certificaat bij de verwerking van hout. Dit certificaat is een waarborg voor de duurzaamheid van biomassa die wordt gebruikt voor energie, brandstoffen en bio-based producten.

Het Better Biomass-certificaat garandeert dat de biomassa afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en dat het productieproces voldoet aan strenge duurzaamheidscriteria. Het biedt zekerheid dat de biomassa op een verantwoorde manier wordt ingezet, met respect voor het milieu en de sociale aspecten.

Als je meer wilt weten over het Better Biomass-certificaat en hoe het bijdraagt aan onze duurzame werkwijze, nodigen we je uit om hier te klikken en meer informatie te lezen. Bij Biofundatie streven we ernaar om bij te dragen aan een circulaire economie en een groene toekomst door verantwoord gebruik te maken van biomassa.

Wij staan graag voor je klaar!

Elke situatie is anders en wij denken daarom graag met je mee. Wij luisteren graag naar jouw wensen en maken een passende aanbieding!

Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Service in heel Nederland

Wij leveren rolcontainers in
heel Nederland

Scherpe prijzen

Perfecte prijs kwaliteit
verhouding

Geen verborgen kosten

Geen addertjes onder
het gras