Vacatures

Vacatures

Wij verwelkomen jou graag in ons team!
Onze vacatures staan per vestiging weergegeven.
Neem gerust contact met ons op via werkenbij@spelt.nl
Staat de vacature die jij zoekt er niet bij maar wil je toch graag bij ons werken? Ook dan horen wij graag van je om de mogelijkheden te bespreken.

Blijf op de hoogte van onze vacatures door ons te volgen op Facebook en Instagram.

Bij Spelt doen wij het werk met elkaar. Dat wil zeggen dat ieder persoon voor ons belangrijk is. Wij zijn betrokken bij elkaar en kijken naar elkaar om.
Natuurlijk heeft veilig werken ook dagelijks aandacht in ons bedrijf. Wij organiseren cursussen zoals VCA en Code95 om onze kennis goed op niveau te houden.
De meeste van onze collega’s zijn werkzaam als chauffeur. Zij zamelen het afval regionaal in naar onze zes vestigingen verdeeld over Nederland.

Wij zijn er trots op dat wij voor diverse BOL- en BBL-opleiding Erkend Leerbedrijf zijn. Lijkt het je leuk om een stageplaats bij ons te krijgen? Kijk dan op de site van SBB of jouw jouw opleiding aansluiten bij onze erkenning. Wij horen ook graag van je als jouw het crebonummer van jouw opleiding nog niet bij ons erkenningen staat maar je denkt wel dat je een goede aansluiting bij ons bedrijf zou kunnen vinden.

Als je kiest voor Spelt dan kies je voor een gezond familiebedrijf.
Om een goede balans te houden tussen werk en privé voeren wij onze werkzaamheden uit van maandag tot en met vrijdag tussen 06.00 en 18.00 uur (zaterdag in overleg).
In de avonduren en de weekenden blijft er dus voldoende tijd over voor je gezin, sporten en ontspanning.

Om met elkaar in contact te blijven organiseren wij regelmatig gezellige bijeenkomsten voor collega’s om elkaar eens te spreken in een andere sfeer.

Spelt, Komt in orde!