Vacatures Nieuwveen

Nieuwveen is onze grootste vestiging. Hier is ook ons hoofdkantoor gevestigd. Dat wil zeggen dat wij behalve logistieke vacatures ook technisch personeel zoeken en ondersteunende kantoorfuncties aanbieden.
Wil jij één van die vrolijke vertrouwde aanpakkers worden? Bekijk dan onze vacatures en reageer vandaag nog!

Vacatures Nieuwveen

Spelt is een landelijk merk en daar zijn wij trots op! Veel mensen kennen en herkennen ons bedrijf aan de rood-grijze containers. Hiermee zamelen wij ons afval in bij onder andere bouwbedrijven, kwekers en bij particulieren die een afzetcontainer bestellen via onze webshop spelt-afvalcontainer.nl

De oorsprong van ons familiebedrijf ligt in Nieuwveen. Dit is ook de reden dat Nieuwveen onze grootste vestiging is en ook de functie heeft van hoofdkantoor.
Daarmee verschilt deze locatie van onze andere vestigingen. In Nieuwveen is er daarom niet alleen een grote groep mensen aan het werk, maar is er ook meer diversiteit aan functies.
Nieuwveen organiseert vanuit de eigen onderhoudswerkplaats het onderhoud aan alle vrachtwagens, aanhangers en machines voor alle vestigingen. Dit geldt ook voor het lassen en opknappen van onze containers. Technisch personeel is dus altijd welkom om te solliciteren in Nieuwveen.
Ook de ondersteunende kantoorfuncties zoals administratie en personeelszaken worden in Nieuwveen voor het hele bedrijf ingevuld.

Vanzelfsprekend werken er vrolijke beroepschauffeurs om het afval in te zamelen en ervaren machinisten om het afval duurzaam te verwerken zodat het in de keten weer een nieuwe functie kan krijgen als grondstof in de circulaire economie.
Naast onze afvalinzameling is in Nieuwveen ook onze afdeling Grondwerken gehuisvest. Spelt Grondwerken is een specifiek onderdeel binnen ons bedrijf. De vacatures van deze civiele tak vind je daarom op een aparte pagina.

Als je bij Spelt komt werken dan kom je in een moderne werkomgeving terecht.
Ons wagen- en machinepark is jong en met constante investeringen blijven wij werken aan onze uitstraling.
Ook de uitstraling van onze mensen vinden wij belangrijk door iedereen fijne werkkleding te geven.

Hoe kan ik solliciteren?

Als jij interesse hebt in ons bedrijf, dan zijn wij geïnteresseerd in jou!
Stuur een e-mail naar werkenbij@spelt.nl waarin je kort vertelt wie je bent, wat je kan en wat je bij ons bedrijf zou willen doen.
Wij ontvangen je graag op onze locatie voor een bakkie koffie. In dat gesprek vertellen wij iets over Spelt en jij iets over jezelf. In een informele sfeer leren wij elkaar dan een beetje kennen.
Als het gevoel van beide kanten goed is, dan vragen wij je of een dagje mee wil draaien in jouw toekomstige functie. Zo rijdt een chauffeur een dag mee met één van onze ervaren collega’s. Op die dag zie je niet alleen hoe het werk wordt uitgevoerd, maar ook leer je ons bedrijf van binnenuit kennen. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig gaat voelen binnen ons bedrijf.
Na de proefdag spreken wij af op welke datum jij bij ons kan beginnen. Je krijgt van ons een contract waarin alle afspraken zijn vastgelegd. Verder krijg je onze bedrijfsgids met veel informatie over wie wij zijn, zodat je je snel één van ons zult gaan voelen.

Samen zorgen wij ervoor dat het in orde komt!

Vind je niet meteen een passende functie tussen onze vacatures maar wil je wel graag bij ons komen werken?
Ook dan komen wij graag met jou in contact via werkenbij@spelt.nl om samen na te denken over de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van onze vacatures Nieuwveen door ons te volgen op Facebook en Instagram.