Rolcontainers van Spelt

Waar gewerkt wordt komt afval vrij. Daar weten wij wel raad mee.
Bij Spelt een rolcontainer huren is de ideale keuze om restafval en papier- en karton afval efficiënt en duurzaam af te voeren. Ontdek de diverse formaten en mogelijkheden om onze container te huren en op jouw bedrijfslocatie te laten plaatsen. 
Spelt, Komt in orde!

Service in heel Nederland

Wij leveren rolcontainers in
heel Nederland

Scherpe prijzen

Perfecte prijs kwaliteit
verhouding

Geen verborgen kosten

Geen addertjes onder
het gras

Rolcontainers voor restafval

Een duurzame keuze! Restafval wordt opgewerkt tot nieuwe energie.

Rolcontainers voor papier en karton

De groenste keuze! Geef papier een nieuw leven.

Over onze rolcontainers

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of van staal en zijn voorzien van wielen. De Speltcontainer is daardoor makkelijk te verplaatsen. Een goed sluitende deksel zorgt ervoor dat er geen afval uit kan waaien en dat er geen geurhinder vanuit de container ontstaat.

Vanzelfsprekend zijn onze rolcontainers geschikt om buiten te staan. De nette uitstraling zorgt ervoor dat hij past bij elk winkelpand, kantoor of horecagelegenheid.
De inhoud biedt voldoende ruimte voor restafval vanuit het productieproces of het karton dat hierbij vrijkomt.

Hoe vaak de rolcontainer door onze vrolijke chauffeurs geleegd wordt bepaal je zelf. Het enige dat jij hoeft te doen is de container op de afgesproken dag aan de weg zetten. Geen zorgen meer over het afvalvraagstuk waardoor jij je tijd kan besteden aan hetgene waar je goed in bent.

Wij doen dat intussen ook door jouw afval in te zamelen met oog voor het milieu. Zo wordt jouw afval weer grondstof. 
Samen werken wij aan een schone toekomst en dat geeft ons alvast een heel goed gevoel. 

Wij staan graag voor je klaar!

Elke situatie is anders en wij denken daarom graag met je mee. Wij luisteren graag naar jouw wensen en maken een passende aanbieding!

Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Locaties

Waar jouw bedrijf, instelling of vereniging ook gevestigd is, wij staan voor je klaar. Met Nederland als ons werkgebied zijn onze mogelijkheden eindeloos. Onze ervaren chauffeurs rijden met hetzelfde gemak op een landweggetje of in de binnenstad. Spelt biedt een passende oplossing voor elke locatie. Wil jij bij ons een rolcontainer huren? Onze rolcontainers zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Ze zijn geschikt voor bij een klein winkelpand in een bruisende stad of een groot perceel in het buitengebied. 
Wat de locatie of situatie ook is: Wij staan voor je klaar!

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw afvalbehoefte is het belangrijk om het juiste formaat te kiezen. Als je op jouw locatie veel ruimte hebt dan is een grote rolcontainer een goede keuze. Voor compacte bedrijfsunit met weinig buitenruimte maak je een keuze voor ons kleinste model van 240 liter.

Door na te denken of je ons bijvoorbeeld 2x per week wilt zien of juist een lage ledigingsfrequentie van 1x per maand bij je past, zorg je ervoor dat het restafval in jouw dorp of stad op een professionele wijze wordt ingezameld. Een rolcontainer huren bij Spelt wordt altijd een succes!

Rolcontainer huren op jouw adres?

Wij staan voor je klaar in heel Nederland.

Veelgestelde vragen

Spelt heeft een antwoord op al jouw afvalvragen.

Zodra je een abonnement bij ons hebt afgesloten om een rolcontainer te huren plannen wij het bezorgen van jouw rolcontainer in. Dit doen wij binnen 5 werkdagen.
In onze klantapp kan je zien vanaf welke datum je onderdeel uitmaakt van onze inzamelroute.

Wij vinden het fijn als jij de rolcontainer in ontvangst neemt zodat jij er een plekje voor kan maken rond jouw pand. Vanaf het moment dat jij de rolcontainer op jouw perceel hebt ontvangen ben jij namelijk zelf verantwoordelijk voor de container.

Hoe vaak je onze inzamelauto wil zien, dat bepaal jij zelf. In het abonnement leggen wij deze vaste ledigingsfrequentie vast. Omdat iedereen uniek is zorgen wij voor maatwerk: hierbij is van alles mogelijk!

Onze koploper is een lediging van 1x per week.

Maar natuurlijk kan jij afhankelijk van de ruimte die hebt of de bederfelijkheid van het restafval de gewenste ledigingsfrequentie kiezen die bij jou past.

Wij komen steeds op vaste dagen langs zodat jij weet waar je aan toe bent. Wij kunnen ons voorstellen je soms even niet meer weet op welke datum wij weer voor je klaar staan. Speciaal daarvoor hebben wij ons ledigingskalender ontworpen die je via de klantapp kan raadplegen.

Wil je ervoor zorgen dat de rolcoltainer uiterlijk om 07.00 uur aan de openbare weg staat op de afgesproken inzameldag?

Op nationale feestdagen wordt er geen afval ingezameld. Wij zorgen ervoor dat wij op een andere dag in die week de route rijden, meestal op een zaterdag. 
Twee weken voor de feestdag krijg je een e-mail waarin je een alternatieve datum voorgesteld krijgt. Het is belangrijk om hierop te reageren zodat wij  zeker weten dat wij op jouw adres terecht kunnen en de rolcontainer aangeboden staat aan de openbare weg.

Nadat je de overeenkomst met ons hebt getekend ontvang je automatisch inloggegevens voor onze klantapp. Dit klantportaal is niet alleen beschikbaar op je mobiele telefoon maar natuurlijk ook op een computer

Soms het kan gebeuren dat je meer afval hebt dan normaal gesproken. Dat is geen probleem want dan komen wij gewoon een keer extra naar je toe. Je kan dit aanvragen via de klantapp.
Afval dat los naast de container ligt kunnen wij helaas niet meenemen.

Een defect kan je aan ons doorgeven door een e-mail met foto te sturen naar verkoopnieuwveen@spelt.nl.
Aan de hand hiervan beoordelen wij of er een reparatie of vervanging wordt ingepland.

Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan!
Het afgesproken tarief is een all-in tarief.
Hiervoor wordt de container bij jou afgeleverd en op de afgesproken tijdstippen geleegd.
Ook huur van de container is meegerekend in het tarief.
Vanzelfsprekend verwerken wij het ingezamelde afval zodanig dat het duurzaam kan worden ingezet.

Onze klanten vertrouwen ons een machtiging tot automatische incasso toe. Als klant hoef je dan nergens meer naar om te kijken.
Natuurlijk is er ook nog steeds de mogelijkheid om een maandfactuur te ontvangen die je zelf aan ons overmaakt.

Wil je een rolcontainer huren voor het scherpste tarief, sluit dan een abonnement voor 2 jaar af.
Als je wat minder lang vooruit wil denken dan bieden wij ook de mogelijkheid voor een jaarcontract.

Onze rolcontainers voor zowel restafval als papier en karton zijn er in de formaten:
240 liter
660 liter
750 liter
770 liter
1000 liter
1100 liter
1300 liter
1600 liter
2400 liter (alleen voor papier- en kartonafval)

240 liter: 4-6 vuilniszakken
660 liter: 11-13 vuilniszakken
750 liter: 12-14 vuilniszakken
770 liter: 13-15 vuilniszakken
1000 liter: 17-19 vuilniszakken
1100 liter: 18-20 vuilniszakken
1300 liter: 22-24 vuilniszakken
1600 liter: 24-29 vuilniszakken

Dit is gebaseerd op vuilniszakken van 60 liter per stuk.

Onder restafval valt het afval dat niet verder gescheiden kan worden. Van aard en samenstelling komt dit veel overeen met huishoudelijk afval. Met dit afval kan energie opgewekt worden.
Om ervoor te zorgen dat de verwerking veilig verloopt mag er geen chemisch afval in de container, geen batterijen, geen grof afval en ook geen bouw- en sloopafval.

Op dit deel van onze website kan je nog veel meer informatie vinden over restafval

Onder papier en kartonafval verstaan wij kranten, tijdschriften, enveloppen, printpapier, drukwerk, verpakkingsmateriaal en dozen.
Om deze stroom goed te kunnen recyclen tot nieuw papier is belangrijk dat er geen plastic, geplastificeerd karton, behang en vervuild karton doorheen wordt gemengd.

Op dit deel van onze website kan je nog veel meer informatie vinden over papier- en kartonafval

Als een ander formaat rolcontainer beter bij je past kunnen wij je abonnement aanpassen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen? Bel of mail gerust!

Zijn wij bij de veelgestelde vragen toch nog iets vergeten?
Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een bericht.