Vacatures Grondwerken

Spelt Grondwerken is gevestigd op Blokland 18 in Nieuwveen en is gespecialiseerd in bouwgerelateerde projecten, voornamelijk in het westen van Nederland.
Onze vakmensen graven bouwkuipen uit, leggen riolering aan en voorzien projecten van verharding.
Wil jij één van die vrolijke vertrouwde aanpakkers worden? Bekijk dan onze vacatures Grondwerken en reageer vandaag nog!

Spelt is een landelijk merk en daar zijn wij trots op! Veel mensen kennen en herkennen ons bedrijf aan de rood-grijze containers. Maar dat is niet het enige dat waar wij goed in zijn. Vanuit onze vestiging Nieuwveen voeren wij ook grondwerkzaamheden uit.
Met onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner met veel vakkennis.

De oorsprong van ons familiebedrijf ligt in Nieuwveen.
De wortels van ons bedrijf liggen bij het uitvoeren van werkzaamheden in de bouw met behulp van machines. Hieruit is ons grondwerkteam ontstaan en ontwikkeld tot het mooie bedrijf dat het nu is.

Spelt Grondwerken komt in elke fase van de bouw aan bod. Vaak zijn wij de eerste die op een veld starten om het bouwrijp te maken. Als de bodem vervuild is voeren wij een gecertificeerde bodemsanering uit.
Onze werkzaamheden zijn breed. Denk hierbij aan het uitgraven van cunetten, het aanleggen van weg- en funderingsconstructies en het aanleggen van de riolering om hemelwater, terreinwater en rioolwater af te voeren. Nadat onze opdrachtgever het gebouw gerealiseerd heeft komen wij terug om verhardingen aan te brengen en het terrein in te richten.

Er is veel vakkennis aanwezig. Vele collega’s werken al tientallen jaren voor Spelt Grondwerken en daar zijn wij erg trots op.
Kwaliteit staat daarom hoog in het vaandel bij onze collega’s van Grondwerken.

In ons team van Grondwerken werken behalve machinisten ook grondwerkers om het project in goede banen te leiden.

Het karakter van ons Grondwerken team loyaal en vakkundig. Samen zorgen wij ervoor dat de opdrachtgever tevreden is. Wij verlaten het project vaak als één van de laatsten omdat het nieuwe pand dan in gebruik wordt genomen.

Als je bij Spelt komt werken dan kom je in een moderne werkomgeving terecht.
Ons wagen- en machinepark is jong en met constante investeringen blijven wij werken aan onze uitstraling. Ook de uitstraling van onze mensen vinden wij belangrijk door iedereen fijne werkkleding te geven.

Blijf op de hoogte van onze vacatures Grondwerken door ons te volgen op Facebook en Instagram.