Vacatures Grondwerken

Spelt Grondwerken is gevestigd op Blokland 18 in Nieuwveen en is gespecialiseerd in bouwgerelateerde projecten, voornamelijk in de Randstad. Ons voornaamste doel is om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Zoek jij een nieuwe uitdaging, kijk dan tussen onze vacatures voor grondwerken.

Onze werkzaamheden zijn onderverdeeld in drie hoofdonderdelen: grondwerken, sloopwerken en bodemsanering. Binnen de grondwerken nemen we verschillende taken op ons, zoals het uitgraven van cunetten, het aanleggen van weg- en funderingsconstructies en het uitvoeren van bodemsaneringen. Daarnaast verzorgen we de aanleg van rijplaten, verhardingen, terreininrichting en groenvoorzieningen om het project compleet te maken. We hebben ook expertise in het aanleggen van rioolsystemen in combinatie met putten om hemelwater, terreinwater en rioolwater af te voeren.

Naast onze uitvoerende werkzaamheden bieden we ook materieelverhuur aan. Als u specifiek materieel nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Spelt Grondwerken hechten we veel waarde aan kwaliteit. We hebben ervaren en deskundig personeel in dienst dat op de hoogte is van de nieuwste technieken en veiligheidsvoorschriften. Door voortdurend te investeren in ons team en ons materieel kunnen we efficiƫnte en professionele diensten leveren aan onze klanten.

Onze klantenkring bestaat zowel uit particulieren als bedrijven in de bouwsector. Of het nu gaat om een klein of groot project, we bieden altijd een persoonlijke aanpak en maatwerkoplossingen. We streven ernaar om projecten binnen de gestelde deadlines en budgetten uit te voeren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Ben je benieuwd naar onze projecten? neem dan hier een kijkje.

Blijf op de hoogte van onze komende vacatures grondwerken door ons te volgen op Facebook en Instagram.