Vacatures Zeist


Bij onze vestiging in Zeist bieden we een dynamische werkomgeving met een prettige werksfeer. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk de onderstaande vacatures voor de vestiging in Zeist voor meer informatie en solliciteer vandaag nog!

Wie is Spelt?

Spelt is een vooraanstaand bedrijf in de afvalverwerkingsindustrie, gevestigd in Zeist. Met onze uitgebreide ervaring zijn we gespecialiseerd in de duurzame verwerking van afval. In onze moderne faciliteit in Zeist zetten we ons in om afval om te zetten in waardevolle grondstoffen en energie.

Als betrouwbare partner voor afvalverwerking bieden we een breed scala aan diensten, waaronder het inzamelen, sorteren en recyclen van diverse afvalstromen. Met behulp van geavanceerde technologieën en innovatieve processen streven we naar een minimale impact op het milieu en dragen we bij aan een circulaire economie.

Zeist

Onze locatie in Zeist fungeert als ons kantoor, waar we ons team van experts hebben verzameld om efficiënte en duurzame oplossingen te bieden voor afvalverwerking. Samen werken we aan een schonere en groenere toekomst door afval op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier te verwerken.

Voor het efficiënt inzamelen van afval maken we gebruik van verschillende soorten containers, zoals rolcontainers, afzetcontainers en perscontainers. Met behulp van diverse vrachtwagens, zoals portaalcontainerauto’s, haakarmauto’s, vuilnisauto’s en kipperauto’s, halen we het afval op bij onze klanten. Vervolgens vindt de verwerking van de verschillende afvalstromen plaats op ons eigen terrein in Zeist.

Met behulp van innovatieve installaties zetten we deze afvalstoffen om in waardevolle grondstoffen en energie. Hierdoor streven we naar een duurzame aanpak waarbij er geen sprake meer is van restmateriaal, maar van herbruikbaar materiaal dat bijdraagt aan een circulaire economie.

Op deze manier dragen wij bij aan een duurzame toekomst door het efficiënt inzamelen en verwerken van afval, waarbij het wordt omgezet in waardevolle bronnen voor nieuwe producten en energie.

Blijf op de hoogte van onze komende vacatures door ons te volgen op Facebook en Instagram.