Werken bij SPELT

Werken bij Spelt

Bij Spelt werken meer dan 190 collega’s. Ondanks de omvang van onze organisatie, kennen we elkaar persoonlijk en hebben we een sterke band. We houden dagelijks contact tussen onze zes vestigingen en komen meerdere keren per jaar samen tijdens personeelsbijeenkomsten. Het is voor ons van groot belang dat onze collega’s zich thuis voelen in ons familiebedrijf.

Bij Spelt erkennen we en waarderen we de unieke bijdrage, talenten en vaardigheden van iedere collega. Of je nu een planner, machinist, chauffeur of monteur bent, we zijn allemaal onmisbaar en vormen samen de kracht van Spelt. Trots zijn we op ons gezamenlijke werk en de resultaten die we behalen bij Spelt.

Onze organisatie is gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en ondersteuning. We creëren een omgeving waarin iedereen de kans krijgt om te groeien, te leren en zijn of haar volledige potentieel te benutten. Door open communicatie en samenwerking stimuleren we een positieve en inspirerende werkcultuur.

Bij Spelt heerst er een gevoel van saamhorigheid en teamgeest. We delen successen, vieren mijlpalen en bieden ondersteuning wanneer dat nodig is. We zijn er voor elkaar, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Het welzijn en de betrokkenheid van onze collega’s staan centraal.

Naast onze individuele verantwoordelijkheden werken we ook nauw samen om onze doelen te bereiken. We begrijpen dat alleen door samen te werken en elkaars expertise te benutten, we de beste resultaten kunnen behalen. Samen streven we naar uitmuntendheid en innovatie in de afvalverwerkingsindustrie.

Bij Spelt zijn we meer dan alleen collega’s, we zijn een hechte gemeenschap met een gedeelde visie. We zijn toegewijd aan het creëren van een duurzame toekomst door middel van verantwoorde afvalverwerking en het maximaliseren van de waarde van afvalstoffen. We zijn trots op onze organisatie en de mensen die het tot een succes maken.

Ook werken bij Spelt?
Klik hierboven op vacatures of stuur een open sollicitatie naar werkenbij@spelt.nl