Dakafval

Vernieuwen of slopen van een dak? Houd dan rekening met dakafval. Voor dakafval is een aparte container nodig, omdat het niet thuishoort in een reguliere bouw- en sloopafvalcontainer. Waarom is dat zo belangrijk? Het heeft alles te maken met het recycleproces van dakafval.

Onze dakafvalcontainers zijn speciaal ontworpen om dakafval op een milieuvriendelijke manier te verzamelen en te scheiden. Wij zorgen ervoor dat het dakafval, zoals dakbedekking, dakgrind, bitumen of andere dakmaterialen, zorgvuldig wordt gesorteerd en verwerkt,. Het gescheiden dakafval wordt vervolgens op de juiste wijze gerecycled. Dakgrind kan na reiniging en zeven weer worden hergebruikt, waardoor er geen nieuwe grondstoffen nodig zijn. Hierdoor minimaliseren we de vraag naar nieuwe grondstoffen en dragen we bij aan een circulaire economie.

Teer-houdend afval bevat helaas schadelijke stoffen die niet kunnen worden hergebruikt. Om de impact op het milieu te minimaliseren, zorgen wij ervoor dat dit afval op de juiste wijze wordt verbrand of ingezet als hulpbrandstof in thermische verbrandingsinstallaties. hierdoor wordt het teer-houdend afval op een veilige en verantwoorde manier verwerkt.

Wil je jouw dak vernieuwen of slopen? Omdat je kiest voor onze dakafvalcontainers en onze expertise op het gebied van duurzame afvalverwerking help je mee aan het behoud van kostbare grondstoffen en het verminderen van schadelijke afvalstromen. Neem contact met ons op voor het regelen van een geschikte dakafvalcontainer.

Banner-Dakafval

WEL toegestaan

NIET toegestaan

Of download de PDF om in één overzicht te zien wat WEL en wat NIET toegestaan is.

Wij staan graag voor je klaar!

Elke situatie is anders en wij denken daarom graag met je mee. Wij luisteren graag naar jouw wensen en maken een passende aanbieding!

Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Service in heel Nederland

Wij leveren rolcontainers in
heel Nederland

Scherpe prijzen

Perfecte prijs kwaliteit
verhouding

Geen verborgen kosten

Geen addertjes onder
het gras

Geschikte containers

3m³ Portaalcontainer

6m³ Portaalcontainer

10m³ Gesloten Portaalcontainer

10m³ Portaalcontainer

12m³ Portaalcontainer