Vacatures Cuijk

Cuijk is onze meest oostelijk vestiging door de ligging vlak tegen de Duitse grens. Het werkgebied van Cuijk is een groot deel van Gelderland, provincie Limburg en een deel van Noord-Brabant.
Onze chauffeurs in Cuijk draaien hun hand dus niet om voor wat langere rit.
Wil jij één van die vrolijke vertrouwde aanpakkers worden? Bekijk dan onze vacatures Cuijk en reageer vandaag nog!

Vacatures Cuijk

Spelt is een landelijk merk en daar zijn wij trots op! Veel mensen kennen en herkennen ons bedrijf aan de rood-grijze containers. Hiermee zamelen wij ons afval in bij onder andere bouwbedrijven en bij particulieren die een afzetcontainer bestellen via onze webshop spelt-afvalcontainer.nl

De oorsprong van ons familiebedrijf ligt in Nieuwveen.
Door de jaren heen hebben wij onze positie verstevigd door bedrijfslocaties in Nederland over te nemen en aan ons te binden.
Cuijk is één van onze zes vestigingen.
Nog net aan gelegen in de provincie Noord-Brabant maar met de ligging zo dicht tegen Nijmegen is Cuijk ook een vestiging die in verbinding staat met de Gelderse Achterhoek.
Er is veel contact met de vestiging Oisterwijk. Samen zorgen deze locaties ervoor dat het zuiden van Nederland onze containers correct geleverd krijgt.

Op onze vestiging Cuijk werken behalve vrolijke beroepschauffeurs om het afval in te zamelen ook machinisten om het afval duurzaam te verwerken zodat het in de keten weer een nieuwe functie kan krijgen als grondstof in de circulaire economie.

Ons team in Cuijk is klein waardoor er heel hecht wordt samengewerkt.
Het karakter van ons team in Cuijk is informeel. Samen zorgen de collega’s van Cuijk ervoor dat het werk efficiënt wordt uitgevoerd.

Als je bij Spelt komt werken dan kom je in een moderne werkomgeving terecht.
Ons wagen- en machinepark is jong en met constante investeringen blijven wij werken aan onze uitstraling. Ook de uitstraling van onze mensen vinden wij belangrijk door iedereen fijne werkkleding te geven.

Hoe kan ik solliciteren?

Als jij interesse hebt in ons bedrijf, dan zijn wij geïnteresseerd in jou!
Stuur een e-mail naar werkenbij@spelt.nl waarin je kort vertelt wie je bent, wat je kan en wat je bij ons bedrijf zou willen doen.
Wij ontvangen je graag op onze locatie voor een bakkie koffie. In dat gesprek vertellen wij iets over Spelt en jij iets over jezelf. In een informele sfeer leren wij elkaar dan een beetje kennen.
Als het gevoel van beide kanten goed is, dan vragen wij je of een dagje mee wil draaien in jouw toekomstige functie. Zo rijdt een chauffeur een dag mee met één van onze ervaren collega’s. Op die dag zie je niet alleen hoe het werk wordt uitgevoerd, maar ook leer je ons bedrijf van binnenuit kennen. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig gaat voelen binnen ons bedrijf.
Na de proefdag spreken wij af op welke datum jij bij ons kan beginnen. Je krijgt van ons een contract waarin alle afspraken zijn vastgelegd. Verder krijg je onze bedrijfsgids met veel informatie over wie wij zijn, zodat je je snel één van ons zult gaan voelen.

Samen zorgen wij ervoor dat het in orde komt!

Vind je niet meteen een passende functie tussen onze vacatures maar wil je wel graag bij ons komen werken?
Ook dan komen wij graag met jou in contact via werkenbij@spelt.nl om samen na te denken over de mogelijkheden.

Blijf op de hoogte van onze vacatures in Cuijk door ons te volgen op Facebook en Instagram.