Grondwerken

Grondwerken

Bij Spelt Grondwerken staan we bekend om onze expertise en ervaring op het gebied van grondwerken, sloopwerken en bodemsanering. Met ons gespecialiseerde team voeren we diverse projecten uit in de bouwsector, voornamelijk in de drukbevolkte regio van de Randstad.

Nieuwste Projecten

Grondverzet

Onze grondverzet omvatten het nauwkeurig ontgraven van cunetten voor bijvoorbeeld funderingen en wegenbouw. We zorgen voor de aanleg van stabiele wegconstructies en het voorzien van verhardingen, waardoor een veilige en duurzame infrastructuur wordt gerealiseerd.

Sloopwerken

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in sloopwerken, waarbij we gebouwen en constructies op een gecontroleerde en veilige manier afbreken en het vrijgekomen materiaal op een milieuvriendelijke wijze verwerken.

Bodemsanering

Onze expertise op het gebied van bodemsanering stelt ons in staat om verontreinigde grond te saneren en zo een gezonde leefomgeving te waarborgen. We hanteren de juiste technieken en protocollen om de bodem te reinigen en de verontreiniging effectief aan te pakken.

Huren

Naast onze uitvoerende werkzaamheden bieden we ook de mogelijkheid tot het huren van ons hoogwaardige materieel. Hiermee kunnen andere bouwbedrijven en aannemers profiteren van de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons materiaal.

Bij Spelt Grondwerken streven we altijd naar uitmuntendheid en streven we ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Ons team van vakbekwame medewerkers staat klaar om elk project tot een succes te maken, met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.