Afvalinzameling

Bij Spelt leveren wij een breed scala aan diensten en producten. Een van onze kernactiviteiten is afvalinzameling en recycling. Met zes vestigingen door Nederland zijn we in staat om afval op te halen en te verwerken tot herbruikbare materialen.

Onze afvalinzamelingsservice omvat het efficiënt en verantwoord inzamelen van diverse soorten afval, waaronder papier, plastic, glas, hout en metaal. We zorgen ervoor dat het afval op een milieuvriendelijke manier wordt gescheiden en verwerkt. Het doel is het maximaliseren van recycling en het minimaliseren van de impact op het milieu.

Wat voor container heb je nodig?

Rolcontainers

Portaalcontainers

Haakarmcontainers

Hijscontainers

Perscontainers

Na de afvalinzameling begint het recyclingproces, waarbij het afval wordt verwerkt tot herbruikbaar materiaal. Dit omvat onder andere het sorteren, reinigen en verwerken van het afval, zodat het geschikt is voor hergebruik in nieuwe producten of als grondstof voor andere industrieën.

Wij hechten veel belang aan duurzaamheid en streven naar een circulaire economie, waarin afval wordt gezien als waardevolle grondstof. Door afval op de juiste manier in te zamelen en te recyclen, dragen we bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen en het verminderen van de hoeveelheid afval die op stortplaatsen belandt.

 

Bij Spelt streven we ernaar om continu te innoveren en onze recyclingprocessen te verbeteren. We investeren in nieuwe technologieën en duurzame oplossingen om de efficiëntie en kwaliteit van onze diensten te verhogen. Daarnaast blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en regelgeving op het gebied van afvalbeheer en recycling. Hierdoor blijven we altijd voldoen aan de geldende normen en voorschriften.

 

Als maatschappelijk verantwoorde organisatie zijn we toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bijdragen aan een circulaire economie. We geloven in de kracht van samenwerking en streven naar langdurige relaties met onze klanten en partners. Samen werken we aan een duurzame toekomst waarin afval wordt gezien als een waardevolle hulpbron en waarin we gezamenlijk streven naar een schonere en gezondere leefomgeving.

Wij staan graag voor je klaar!

Elke situatie is anders en wij denken daarom graag met je mee. Wij luisteren graag naar jouw wensen en maken een passende aanbieding!

Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Service in heel Nederland

Wij leveren rolcontainers in
heel Nederland

Scherpe prijzen

Perfecte prijs kwaliteit
verhouding

Geen verborgen kosten

Geen addertjes onder
het gras