Menggranulaat

Het proces van het verwerken van bouw- en sloopafval tot gecertificeerd menggranulaat is zorgvuldig en efficiënt. Allereerst wordt het puin zorgvuldig gescheiden en gesorteerd op basis van de samenstelling. Verontreinigingen worden verwijderd om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan de vereiste normen voldoet.

Het gesorteerde puin wordt vervolgens verwerkt door middel van mechanische verkleining en zeven. Hierdoor ontstaat een uniforme korrelgrootte die geschikt is voor gebruik als funderingsmateriaal.

Het menggranulaat dat wij produceren is gecertificeerd volgens de BRL2506, wat aangeeft dat het voldoet aan strenge kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Daarnaast hebben we het NL BSB productcertificaat en het KOMO productcertificaat behaald. Dit biedt een garantie voor de kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het gebruik van menggranulaat als fundering laag in de wegenbouw biedt verschillende voordelen. Het zorgt voor een stevige en stabiele ondergrond, waardoor de duurzaamheid en levensduur van wegen worden verlengd. Bovendien draagt het bij aan het verminderen van de vraag naar natuurlijke aggregaten en het beperken van de hoeveelheid bouw- en sloopafval die op stortplaatsen belandt.

Door steenachtig bouw- en sloopafval uit de directe regio te verwerken tot hoogwaardig menggranulaat, dragen wij bij aan een duurzame en circulaire benadering van de bouwsector. Het hergebruik van materialen vermindert de behoefte aan nieuwe grondstoffen en verkleint onze ecologische voetafdruk.

Als u meer wilt weten over ons menggranulaat nodigen wij u uit om hier te klikken en meer informatie te verkrijgen.

KOMO-productcertificaat

NL BSB – productcertificaat

Wij staan graag voor je klaar!

Elke situatie is anders en wij denken daarom graag met je mee. Wij luisteren graag naar jouw wensen en maken een passende aanbieding!

Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Service in heel Nederland

Wij leveren rolcontainers in
heel Nederland

Scherpe prijzen

Perfecte prijs kwaliteit
verhouding

Geen verborgen kosten

Geen addertjes onder
het gras