Klantportaal

Onze zakelijke klanten bieden wij een online klantportaal waar men eenvoudig alles zelf kan regelen. Met een persoonlijke inlog heeft iedereen inzicht in de eigen orders en projecten. De klant bepaalt zelf welke gebruikers toegang krijgen tot projecten en in hoeverre zij inzicht hebben in rapportages.

Inloggen op het klantenportaal kan ook via de Spelt App! De gebruiker van de app logt eenmalig in en heeft vanaf dat moment toegang tot de eigen projecten en servicelocaties. Met de app plaats je gemakkelijk, snel en wanneer het uitkomt bijvoorbeeld een order of een extra lediging.

Download in App Store
Ontdek het op Google Play

Wil je een account aanmaken voor het klantportaal? Vul onderstaande gegevens in!


    Ben je nog geen klant, maar ben je wel geïnteresseerd in onze diensten? Stuur ons een e-mail op verkoop@spelt.nl met daarin je KVK-gegevens en voor welke afvalstromen je denkt de containers nodig te hebben, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

    Heeft u vragen aan een specifieke afdeling of aan een specifieke locatie van Spelt Afvalbedrijven? Dan kan u op onze contactpagina meer informatie vinden over hoe u de juiste afdeling kan bereiken.