Glasafval

Onder mix vlak glasafval vallen diverse soorten glas wat gebruikt wordt in woning- als utiliteitsbouw, zoals ramen, kozijnen en deuren. We noemen het ook wel eens vensterglas en kent talloze toepassingen. Vlakglas gebruiken we voor warmte-isolatie, reguleren van zonlicht, brandwerendheid, valbescherming, letselwering, inbraakpreventie en nog veel meer. Schoon vlakglas is volledig recyclebaar.

Afvalstroom-Glas

WEL toegestaan

NIET toegestaan

Met gerecycled mix vlakglas kunnen we nieuw glas produceren. Het is belangrijk dat het glas schoon wordt ingezameld om het volledig te kunnen hergebruiken. Gerecycled vlakglas gebruiken we voor het creëren van diverse constructies, zoals glazen gevels, trappen, balustrades, vloeren en overkappingen. Daarnaast kunnen we ook spiegels en meubilair maken uit gerecycled vlakglas.

Het gebruik van vlakglas biedt talloze mogelijkheden voor architecturale en interieurontwerpen. Dankzij de diversiteit aan beschikbare varianten en de recyclebaarheid van vlakglas, kan er een duurzame en esthetisch aantrekkelijke oplossing worden gecreëerd.

Het verzamelen en recyclen van schoon glasafval draagt bij aan de circulaire economie en vermindert de vraag naar nieuwe grondstoffen. Door het hergebruik van vlakglas kunnen we waardevolle materialen behouden en wordt de impact op het milieu beperkt.

Als we denken aan de vele mogelijkheden van vlakglas, van functionele beglazing tot decoratieve elementen, kunnen we ons voorstellen hoe dit veelzijdige materiaal bijdraagt aan de esthetiek, veiligheid en duurzaamheid van onze gebouwen en interieurs. Laten we streven naar een verantwoord gebruik en recycling van vlakglas, zodat we kunnen blijven profiteren van de voordelen die het biedt, zowel nu als in de toekomst.

Afvalstroom-Glas

Of download de PDF om in één overzicht te zien wat WEL en wat NIET toegestaan is.

Wij staan graag voor je klaar!

Elke situatie is anders en wij denken daarom graag met je mee. Wij luisteren graag naar jouw wensen en maken een passende aanbieding!

Vraag een adviesgesprek aan en wij nemen binnen een werkdag contact met je op.

Service in heel Nederland

Wij leveren rolcontainers in
heel Nederland

Scherpe prijzen

Perfecte prijs kwaliteit
verhouding

Geen verborgen kosten

Geen addertjes onder
het gras

Geschikte containers

3m³ Portaalcontainer

6m³ Portaalcontainer

10m³ Gesloten Portaalcontainer

10m³ Portaalcontainer

12m³ Portaalcontainer