Spelt medewerkers

Mensen

Onder dit thema valt alles wat gelinkt is aan onze (toekomstige) Spelt medewerkers. We hechten veel waarde aan het creëren van een werkomgeving waarin iedereen zich op zijn plaats voelt en met plezier naar het werk gaat. Veiligheid staat hierbij centraal. We zorgen regelmatig voor trainingen op het gebied van veiligheid en voorzien onze medewerkers van professionele bedrijfskleding en beschermingsmiddelen. Immers, goed gereedschap is essentieel voor goed werk.

Samen werken we aan duurzame inzetbaarheid en bieden we mogelijkheden voor iedereen die aan zijn loopbaan wil werken. We bieden gelijke kansen aan al onze Spelt medewerkers en maken geen onderscheid tussen personen of groepen. We creëren ruimte voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, stages, BOL- en BBL-leertrajecten. Daarnaast hebben we diverse opleidingstrajecten, zoals bijvoorbeeld een chauffeursopleiding, waaruit medewerkers kunnen kiezen.

Binnen ons bedrijf streven we naar een cultuur van continue ontwikkeling en groei. We moedigen onze medewerkers aan om zichzelf te blijven ontwikkelen en bieden daarom diverse opleidingsmogelijkheden aan. Of het nu gaat om technische vaardigheden, leiderschapskwaliteiten of persoonlijke ontwikkeling, we ondersteunen en investeren in de groei van onze medewerkers.

Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede werk-privébalans. We streven ernaar om flexibele werktijden en andere vormen van werkarrangementen mogelijk te maken, zodat onze medewerkers hun werk kunnen combineren met andere verantwoordelijkheden en interesses in hun leven.

Bij Spelt geloven we in een open en inclusieve werkomgeving, waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. We bevorderen diversiteit en gelijke kansen voor al onze medewerkers, ongeacht hun achtergrond, geslacht, leeftijd of andere kenmerken. We streven naar een positieve en harmonieuze werkcultuur, waarin samenwerking en teamgeest centraal staan.

Kortom, wij zijn toegewijd aan het creëren van een werkomgeving waarin onze medewerkers groeien, zich kunnen ontwikkelen en een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het succes van ons bedrijf.