Werk

Werk

Met jarenlange ervaring van het inzamelen en verwerken van afval, zijn wij gespecialiseerd in het efficiënt inzamelen en verwerken van verschillende soorten afval. Of het nu gaat om het legen van containers, het sorteren van materialen of het uitvoeren van grondwerkzaamheden, wij zorgen voor een professionele en betrouwbare dienstverlening. Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om elke uitdaging aan te gaan en oplossingen op maat te bieden. Met een sterke focus op duurzaamheid en kwaliteit streven we ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en de bouwsector.

Bedrijfsstructuur

Bij Spelt hechten we veel waarde aan een nuchtere en open organisatiecultuur. Onze collega’s zijn betrokken en tonen initiatief, ze zijn in staat en bereid om verantwoordelijkheid te nemen. Veilig werken staat bij ons altijd op de eerste plaats. We zorgen ervoor dat we beschikken over hoogwaardig materieel en dat onze medewerkers goed zijn opgeleid. Dit vormt de basis voor ons succes en stelt ons in staat om kwalitatieve diensten te leveren aan onze klanten. We zijn trots op ons team en streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en veilig voelt.

Balans

Bij Spelt hechten we veel waarde aan een goede balans tussen werk en privéleven. We begrijpen dat onze medewerkers ook tijd willen doorbrengen met hun gezin, hobby’s willen uitoefenen en willen sporten. Daarom hanteren we dagdiensten en werken we af en toe op zaterdag. Daarnaast bieden we flexibele werkmogelijkheden, waarbij medewerkers de keuze hebben om 3, 4 of 5 dagen per week te werken. Op deze manier streven we ernaar om een werkomgeving te creëren waarin medewerkers hun werk kunnen combineren met hun persoonlijke interesses en verantwoordelijkheden.

Breng een bezoek aan onze Facebook- en Instagram-pagina’s om een kijkje te nemen in onze dagelijkse bezigheden en om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, evenementen en interessante content. We kijken ernaar uit om je daar te verwelkomen en je een kijkje achter de schermen te geven van wat we bij Spelt doen.