Werk en opleiding

Elke dag werken wij met onze 185 collega’s verspreid over 5 vestigingen. Onze werkzaamheden bestaan uit het inzamelen en verwerken van afval en het uitvoeren van grondwerkzaamheden ten behoeve van bouwprojecten.

Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s zicht thuis voelen in ons familiebedrijf. Iedereen wordt gewaardeerd in zijn of haar eigen talent en vaardigheid. Van planner tot machinist en van chauffeur tot monteur; we zijn met z’n allen Spelt en daar zijn wij trots op!

Naast de dagelijkse werkzaamheden vinden wij het belangrijk dat je ook tijd hebt voor hobby’s, sporten en/of gezin. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om 3,4 of 5 dagen te werken.

Opleiding

We blijven investeren in het opleiden van onze mensen. Regelmatig organiseren wij scholingsdagen voor het bijhouden van code95, BHV en VCA. We organiseren dit op ons bedrijf in een informele sfeer met een hapje en een drankje!

Voorzien in opleidingen die gericht zijn op de functie van de werknemer en die ambities ondersteunen vinden wij belangrijk!

Naast cursussen voor onze werknemers, bieden wij scholieren uiteenlopende stageplaatsen om belangrijke praktijk ervaringen op te doen.