Persoonlijke Ontwikkeling

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal en voor Spelt is het daarom vanzelfsprekend dat wij investeren in de verdere persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Samen werken wij aan duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Voortdurend in beweging blijven, bouwen aan een leercultuur voor iedereen. Wij bieden onze medewerkers meerdere opleidingstrajecten en vakopleidingen aan. Hierdoor is iedereen continu op de hoogte van alle laatste technieken en zijn kennis en vaardigheden altijd actueel en up-to-date.

Zo hebben wij diverse collega’s begeleid die via Spelt een chauffeursopleiding hebben gedaan, hun C-rijbewijs hebben gehaald of van een C-rijbewijs zijn doorgegroeid naar een CE-rijbewijs. Is je code 95 of DLP verlopen? Wij ondersteunen je graag bij het opnieuw behalen van dit certificaat. Ook dragen wij zorg voor een geldige VCA.

Wij hebben bijna altijd ruimte voor BOL- en BBL-leertrajecten en stages. Binnen onze organisatie is het mogelijk om via deze leertrajecten praktische werkervaring op te doen. Voor BOL-leerlingen is dit in de vorm van een stage waarbij een of meerdere dagen per week praktijkervaring wordt opgedaan. BBL-leerlingen komen direct bij ons in dienst en werken doorgaans 4 dagen in de week en volgen 1 dag per week de opleiding. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in onze garage, bij de afdeling grondwerken of zie jij een carrière als kraanmachinist of vrachtwagenchauffeur wel zitten? Bel dan met Caroline Beijer op 0172 – 536148 of mail naar werkenbij@spelt.nl.

Recent geslaagden