Rolcontainer huren in het Groene Hart

Onze oorsprong en hoofdlocatie van Spelt bevinden zich te midden van de polders van het Groene Hart van Nederland.
Wij staan dan ook graag klaar je te helpen met het opruimen van je bedrijfsafval. Doordat wij diverse formaten rolcontainers hebben is er altijd een passend model te vinden om jouw afval efficiënt af te voeren. Of je nu behoefte hebt aan een compacte rolcontainer van 120 liter voor het beheren van dagelijks bedrijfsafval, of juist een ruime rolcontainer van maar liefst 2400 liter nodig hebt voor grotere afvalhoeveelheden van papier en karton, bij ons vind je altijd de optimale oplossing.
Sluit een abonnement bij Spelt af en wij regelen de rest.
Onze chauffeurs brengt de door jou gekozen container op de locatie. Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor te zorgen dat er een plek is waar de rolcontainer kan staan.

Het enige wat je daarna nog moet doen is de container op ledigingsdag aan de weg zetten. En de container vullen natuurlijk!

In deze blog vertellen wij je alles wat je wil weten over de verschillende soorten containers die wij je kunnen bieden, het afval wat je erin mag doen en de afspraken die wij met je maken over het huren van je container in het Groene Hart.

In het Groene Hart op zoek naar een rolcontainer? Ontdek de mogelijkheden:

Papier- en kartonafval

De juiste rolcontainer huren in het Groene Hart voor al jouw afval!

Jouw afvalbehoefte hangt van jouw wensen en jouw bedrijf. Niet alleen de grootte van je organisatie speelt daarbij een rol, ook het soort afval dat er vrijkomt in jouw bedrijfsproces kan van belang zijn voor de keuze die maakt.
Wat jouw behoefte ook is, wij hebben altijd de juiste oplossing en denken graag met je mee.

Restafval weggooien in het Groene Hart

Waar gewerkt wordt komt afval vrij. Daar weten wij wel raad mee.
Dat dit gemengd afval is wat je niet direct binnen je bedrijf kan scheiden dat geeft niets. Wij weten wel raad met de stroom restafval. Denk hierbij aan het dagelijkse afval dat vrijkomt in de koffiehoek en in de kantine, maar ook aan afval dat vrijkomt in het bedrijfsproces zoals verpakkingsmateriaal.
Dit gemengde vuilnis mag geen gevaarlijke stoffen bevatten zoals verf en ook geen elektronische apparaten.
Bekijk alle mogelijkheden welke je in een restafval rolcontainer mag gooien.

Papier- en kartonafval rolcontainer huren het Groene Hart

Als er wat papier door het restafval heen zit dan is dat geen probleem. Komt er in jouw bedrijf nu een grote stroom papier en karton vrij dan is het natuurlijk beter voor het milieu om dit apart in te zamelen. Denk hierbij aan dozen van verpakkingsmateriaal, lectuur of schoolpapier. Zolang die papier schoon en droog is kunnen wij hiervoor een rolcontainer plaatsen ten behoeve van papier- en kartonafval.
Naast dat Spelt zorgt voor het duurzaam afvoeren van papier wat gerecycled kan worden, is het voor jou ook handig om dagelijks je papier en karton kwijt te kunnen in de rolcontainer. Een opgeruimde werkvloer geeft een opgeruimd hoofd dat zich vol kan focussen op wat voor jou belangrijk is.
Door ervoor te zorgen dat alleen schoon en geschikt papier- en kartonafval in de rolcontainer wordt geplaatst, kunnen we bijdragen aan een effectieve recycling en een schonere omgeving in het Groene Hart.
Bekijk alle mogelijkheden welke je in een papier- en kartonafval rolcontainer mag gooien.

Formaten en tarieven van de rolcontainers van Spelt

Geen twee mensen zijn gelijk. Maar ook elk bedrijf is anders. Spelt speelt in op deze diversiteit in het Groene Hart.
De keuze voor het rolcontainer abonnement dat bij jouw bedrijf past hangt af van meerdere factoren.
Heb je veel plaatst rondom je bedrijfspand en is het soort afval niet bederfelijk? Dan kan een grote container met een lagere ledigingsfrequentie een voordelige optie zijn.
Spelt begrijpt ook als je graag regelmatig van je afval af wilt zijn. In dat geval kan het fijn zijn dat onze vuilniswagen vaker bij je langs komt om de rolcontainer te legen.
Spelt richt de service in zodat voor jou wenselijk is. Onze tarieven zijn scherp en daardoor zijn wij de juiste partner voor jouw afvalvraagstuk in het Groene Hart.
In de prijs die wij afspreken is de afgesproken ledigingsfrequentie inbegrepen, maar ook het verwerken van het afval en de huur van de container. Zo weet je precies welk budget je labelt voor de duurzame invulling van jouw afvalvraagstuk.

Leverings-, ledigings- en afhaalmogelijkheden

Nadat jij het formaat rolcontainer en de frequentie van het legen hebt bepaald, maak je onderdeel uit van onze ophaalroute. Zo weet jij dus altijd op welk moment wij langs komen op jouw adres.
Spelt begrijpt ook dat bedrijfsprocessen niet zo makkelijk in een standaard stramien te gieten zijn. In tijden van drukte in jouw bedrijf zal er meer behoefte zijn aan het legen van de rolcontainer. Dit kan je gemakkelijk en snel regelen via ons handige klantportaal. Op het door jou gewenste tijdstip log je in via je mobiele telefoon of computer en beheers jij je afvalbeheer.
Wil je meer weten over de mogelijkheden die Spelt je kan bieden in het Groene Hart, neem dan contact met ons op om samen het beste voor jouw bedrijf uit te denken.

Gebruik een rolcontainer veilig en milieuvriendelijk

Met regelmaat investeren wij in de aanschaf van nieuwe rolcontainers.
Elke rolcontainer die ons erf verlaat om naar een klantlocatie in het Groene Hart te gaan, wordt eerst gecontroleerd op veiligheid en werkzaamheid. Want niks is zo vervelend als een wiel dat niet goed draait als je container aan de weg wil zetten.

Het afval dat je ons toevertrouwd wordt op een duurzame wijze verwerkt. Het doel is om afval in te zetten voor een nieuwe functionaliteit. Zo is jouw afval geen afval meer, maar een grondstof die toepasbaar is geworden. Hiermee dragen we bij aan een circulaire economie en verminderen we de impact op het milieu. Samen met Spelt lever je zo een bijdrage aan het deelnemen aan een betere toekomst.

Service in heel Nederland

Wij leveren rolcontainers in
heel Nederland

Scherpe prijzen

Perfecte prijs kwaliteit
verhouding

Geen verborgen kosten

Geen addertjes onder
het gras

Onze specialisten staan voor je klaar

Spelt Branding Shootdag 1
Jurgen