De zomerse zon bracht niet alleen warme dagen en vrolijke lachjes, maar ook het enthousiasme van jonge timmerliefhebbers bij Timmerdorp Nieuwkoop. Op die veelbelovende maandagochtend van 14 augustus 2023 kwamen ze weer samen om hun creativiteit en timmervaardigheden te bundelen. En dit jaar was het extra bijzonder, want voor het derde jaar op rij hadden we de eer om bij te dragen aan de voorbereidingen door het sponsoren van een shovel en rijplaten voor Timmerdorp Nieuwkoop.

Een Bouwfeest van Creativiteit

Timmerdorp Nieuwkoop is niet zomaar een evenement, het is een bouwfeest van creativiteit en samenwerking. Jonge geesten komen samen om met hamers, spijkers en hout een wereld van hun eigen te creëren. Met de zon hoog aan de hemel en de geur van vers gezaagd hout in de lucht, begonnen ze aan hun avontuur.

Dit jaar waren we trots om bij te dragen aan de start van dit onvergetelijke evenement. Onze bijdrage in de vorm van een shovel en rijplaten zorgde ervoor dat de fundering voor een week vol timmerplezier stevig lag. Het was hartverwarmend om te zien hoe de jonge bouwers vol energie aan de slag gingen.

Trots op Creatieve Resultaten

En nu, terwijl we terugkijken op het evenement, kunnen we niet anders dan glimlachen bij de herinnering aan de vindingrijkheid van deze jonge geesten. Van boomhutten tot mini-stadjes, er was geen gebrek aan verbeelding. De trotse blikken op hun gezichten bij het tonen van hun creaties waren onbetaalbaar.

Maar we zijn ook nieuwsgierig naar jullie ervaringen! Hebben jullie een bezoek gebracht aan Timmerdorp Nieuwkoop dit jaar? Wat waren jullie indrukken? Hebben jullie zelf iets moois gemaakt of bewonderenswaardige bouwwerken gezien?

We hopen dat Timmerdorp Nieuwkoop nog vele jaren mag doorgaan, kunnen sponsoren en dat het telkens weer jonge geesten mag inspireren om te bouwen, te creëren en vooral plezier te hebben. En wie weet, misschien zien we volgend jaar nog meer verrassende bouwwerken en innovatieve ontwerpen!

Heb je Timmerdorp Nieuwkoop 2023 gemist? Zorg ervoor dat je volgend jaar van de partij bent! En vergeet niet om je eigen timmeravonturen met ons te delen.

« » « »