Spelt doet mee aan de Dag van de vrachtwagenchauffeur!

Donderdag 12 december 2019 was de allereerste editie van de dag van de vrachtwagenchauffeur! Het was de hoogste tijd om vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje te zetten. Eerlijk. Oprecht. Vanuit het hart. Vol warmte. Waardering overbrengen. Want zonder al onze hardwerkende chauffeurs komen al die containers en grondstoffen nergens aan. Ze zijn de onmisbare schakel van de Spelt bedrijven. Chauffeur zijn is een vak!

Als blijk van waardering hebben wij op al onze vestigingen deze dag gezorgd voor een typische chauffeurssnack, een broodje bal! En deze viel zeker in de smaak.

Een initiatief van de sector
Met de Dag van de Vrachtwagenchauffeur willen de werkgeversorganisaties TLN en VVT en vakbonden FNV en CNV een traditie in gang zetten om chauffeurs in een welverdiend zonnetje te zetten en tegelijkertijd de aantrekkingskracht van het beroep vergroten. De uitvoering is in handen van Sectorinstituut Transport en Logistiek en Truckstar en is mede mogelijk dankzij een financiële bijdrage van Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Beroepsgoederenvervoer.

« » « »