Rolcontainer huren De Bilt

Welkom bij Spelt! Wij adviseren je graag om zo snel en goed mogelijk van je afval af te komen in De Bilt. Wij hebben diverse modellen rolcontainers zodat er altijd eentje past bij jouw behoefte. Bespaar jezelf tijd en geld door onze adviseur te laten meedenken in de beste oplossing voor jou.
Voor elk bedrijf en voor elke locatie is de behoefte anders en daarvan zijn wij ons bewust. Wij zoomen daarom in op jouw specifieke situatie en jouw vragen. Een compacte rolcontainer voor restafval of een grotere voor papier en karton afval, het kan allemaal bij Spelt.

In De Bilt op zoek naar een rolcontainer? Ontdek de mogelijkheden:

Papier- en kartonafval

De juiste rolcontainer huren in De Bilt voor al jouw afval!

Zeg je De Bilt dan zeg je KNMI weerstation. Maar De Bilt is veel meer dan dat. De Gemeente De Bilt bestaat namelijk niet alleen maar uit dit specifieke dorp, maar bevat ook de dorpen Bilthoven, Maartensdijk, Groenekan, Hollandsche Rading en Westboek. In al deze kernen zijn wij de beste leverancier voor uw afvalcontainer.
Door de centrale ligging tegen Utrecht aan en omringd door de snelwegen A27 en A28 is Spelt gemakkelijk en snel ter plaatse om de door jou gehuurde rolcontainer te legen. Onze vestiging Zeist (Den Dolder) grenst aan Bilthoven dus wij kunnen met een kleine verkeersbeweging op jouw adres komen. Spelt is daarmee de beste optie om het milieu zo min mogelijk te belasten. En als je jouw afval aan ons toevertrouwd, dan zorgen wij er natuurlijk ook voor dat wij dit zo verwerken dat ook dit bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Wij hebben voor elk bedrijf, elke club en elke school een passende oplossing in De Bilt. Lees verder om meer te weten te komen over het huren van onze rolcontainer formaten en typen afval.

Restafval weggooien in De Bilt

De winkel op de hoek, de MKB-er op het industrieterrein, de voetbalvereniging in het dorp, ze hebben allemaal te maken met restafval dat tijdens de activiteiten ontstaat. Wij weten hier wel raad mee door onze rolcontainer op jouw locatie in De Bilt beschikbaar te stellen.
De inhoud van een restafvalcontainer is vaak afkomstig uit de kantine maar dit kunnen ook de niet verkochte restanten van een snackbar zijn of de restjes vanaf de borden in een restaurant. Het zijn de afvalstromen waarbij weggooien de enige optie is omdat er geen benutbare mogelijkheden zijn om dit restproduct een tweede leven te geven. De vuilniswagen van Spelt leegt deze rolcontainer op de afgesproken dag. Omdat het restafval in de auto wordt samengeperst is het belangrijk om hier geen chemisch afval door te mengen en ook geen batterijen en elektronica.

Bekijk alle mogelijkheden welke je in een restafval rolcontainer mag gooien.

Papier- en kartonafval rolcontainer huren De Bilt

Een klein hoeveelheid papier of karton mag zonder problemen in de restafvalcontainer, maar het is natuurlijk zonde om grotere hoeveelheden kartonafval geen tweede leven te gunnen. Speciaal hierom rijden wij ook aparte inzamelroutes om papierafval in te zamelen. Dit komt dus niet door of bij het restafval terecht, maar wordt verwerkt tot nieuwe papierproducten zoals toiletpapier. De papierfabriek heeft geen problemen met een nietje of een reep plakband op de doos, maar het is vanzelfsprekend wel belangrijk dat wij er met elkaar voor zorgen dat de papierstroom niet vervuild raakt en daarmee de hele partij ongeschikt maakt voor recycling.
Als jouw organisatie, vereniging en school te maken heeft met een regelmatige papierstroom dan is de rolcontainer van Spelt de oplossing voor jou. En het zorgt ook nog eens voor een opgeruimde omgeving.
Bekijk alle mogelijkheden welke je in een papier- en kartonafval rolcontainer mag gooien.

Formaten en tarieven van de rolcontainers van Spelt

Met 6 verschillende formaten rolcontainers en 4 diverse frequenties van de lediging kan je voorstellen dat de mogelijkheden ruim zijn in De Bilt.
Een kleine papiercontainer 1x per maand laten legen of 2x per week onze vrolijke chauffeurs op de stoep om een 1.600 liter restafval te komen leegmaken, het kan allemaal.
Je kan dus de keuze maken die het beste bij jouw situaties past en de kosten beheersen naar eigen inzicht. Als je keuze gemaakt hebt en een abonnement hebt afgesloten kan jij je weer richten op je eigen bedrijfsproces en regelen wij de rest. Je mag dan rekenen op onze betrouwbaarheid en de goede service van Spelt in De Bilt.

Leverings-, ledigings en afhaalmogelijkheden

Met jouw keuze voor het meest passende abonnement hoef je er daarna alleen nog maar voor de zorgen dat je de container op de juiste dag klaar zet voor onze Spelt collega’s. Maar wij begrijpen ook dat je soms eens wat meer afval kan hebben, bijvoorbeeld doordat je in jouw organisatie een bijeenkomst hebt georganiseerd. Via het eenvoudige Spelt klantportaal heb en houd jij de controle over de ledigingen van jouw container. Zo bestel je ons dus snel een keertje extra. De klantapp werkt natuurlijk op elk moment van de dag, dus je hoeft niet wachten totdat je binnen openingstijden contact met Spelt kan leggen. Op een tablet, laptop of mobiele telefoon: het klantenportaal werkt overal op. Wij streven ernaar om jouw leven makkelijker te maken als het gaat om afvalbeheer in De Bilt.
Natuurlijk zijn en blijven wij ook bereikbaar per telefoon. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken over ledigingsfrequentie, afvalsoorten, levering van de juiste rolcontainer en de best passende oplossing voor jou.

Gebruik een rolcontainer veilig en milieuvriendelijk

Het belangrijkste is natuurlijk dat jij van je afval af komt en daar maakt Spelt zich sterk voor in De Bilt. Waar wij ook voor staan is de afvalstroom die ons toevertrouwd zo duurzaam mogelijk te verwerken. Jouw afval is onze ogen een waardevolle energiebron en een grondstof voor de toekomst. Wij nemen hiervoor de verantwoordelijkheid en willen bijdragen een schone omgeving in De Bilt en haar kernen Maartensdijk, Hollandsche Rading, Bilthoven, Westbroek en Groenekan.

Neem vandaag nog contact op met onze afvalspecialisten voor een abonnement op maat.
Spelt is uw graag van dienst in De Bilt: Komt in orde!

Service in heel Nederland

Wij leveren rolcontainers in
heel Nederland

Scherpe prijzen

Perfecte prijs kwaliteit
verhouding

Geen verborgen kosten

Geen addertjes onder
het gras

Onze specialisten staan voor je klaar

Spelt Branding Shootdag 1
Jurgen