Kleurplaat

Elk jaar tijdens de eerste volle week van maart eren we alle medewerkers in de afval- en reinigingsbranche tijdens de Week van de Afvalhelden! Voor de kleine afvalhelden hebben we een speciale kleurplaat van Spelt beschikbaar. Download het en kleur het in! Laten we samen de inzet en het belang van deze helden vieren.

Naast het werk - kleurplaat

In de Week van de Afvalhelden zetten we alle medewerkers van de afval- en reinigingsbranche in het zonnetje. We waarderen hun harde werk en toewijding. Zij spelen een essentiële rol in het creëren van een schone en duurzame leefomgeving.

Speciaal voor de kleine afvalhelden heeft Spelt een kleurplaat ontworpen als blijk van erkenning. Deze kleurplaat stimuleert de creativiteit van kinderen en geeft ze de vrijheid om zelf in te kleuren.

We roepen alle kleine afvalhelden op om trots hun ingekleurde kunstwerken te tonen. De voltooide kleurplaten kunnen door ouders gedeeld worden op sociale media met #WeekVanDeAfvalhelden. Zo kunnen we allemaal de betrokkenheid en waardering voor de afval- en reinigingsbranche vergroten.

Laten we gezamenlijk de Week van de Afvalhelden vieren en onze dankbaarheid tonen aan de mannen en vrouwen die zich dagelijks inzetten voor een schonere en duurzamere wereld. Of je nu een kleine afvalheld bent die aan het kleuren is of een volwassene die hun bijdrage waardeert, laten we samen deze belangrijke sector ondersteunen en aanmoedigen.