Spelt investeert in 2020 weer volop in nieuw materieel

Als gecertificeerd bedrijf op de CO2-Prestatieladder proberen wij continue onze CO2-uitstoot te verminderen. Met onze afvalinzameling, afvalverwerking en grondwerkzaamheden gebruiken we vrachtwagen en machines die zorgen voor CO2-uitstoot. Om deze uitstoot te beperken investeren wij in nieuwe machines en vrachtwagens ter vervanging van het oude materiaal. Deze nieuwe machines zijn voorzien van nieuwe techniek waardoor er minder brandstof wordt verbruikt en de uitlaatgassen schoner zijn.

Het eerste nieuwe materieel van dit jaar in alweer geleverd. Op onze vestingen in Heerenveen en Cuijk worden de oude shovels vervangen voor een nieuwe Hyundai HL965, uiteraard voorzien van een motor die aan de nieuwste emissie-eisen voldoet.

Inmiddels rijden er ook al 6 nieuwe portaal vrachtwagens verspreid over onze vestigingen en is onze oude veegmachine om het terrein netjes te houden vervangen voor een nieuwe met euro 6 motor.

We hopen dat al deze investeringen weer een steentje zullen bijdragen aan onze reductiedoelstellingen vanuit de CO2-Prestatieladder.

« » « »