Hoofdsponsor van S.V. Nicolaas Boys

Spelt heeft sportiviteit hoog in het vaandel staan. Om die reden zijn wij sinds 2006 trots hoofdsponsor van de lokale voetbalclub van onze vestiging in Nieuwveen, S.V. Nicolaas Boys.

S.V. Nicolaas Boys is de oudste voetbalvereniging van de gemeente Nieuwkoop en heeft ongeveer 400 leden verdeeld over zo’n 20 teams. Zowel op zaterdag als zondag worden er competitiewedstrijden gespeeld door senioren en junioren. Voor jonge spelers vanaf 5 jaar organiseert de vereniging speciale puppytrainingen, zodat zij al op jonge leeftijd kennis kunnen maken met de populairste volkssport. Later kunnen ze aansluiten bij jongens-/herenteams, meisjes-/damesteams of gemengde teams.

Als hoofdsponsor van S.V. Nicolaas Boys ondersteunen we niet alleen het lokale voetbal, maar ook de sociale verbondenheid en sportieve ontwikkeling in de gemeenschap van Nieuwveen. Sport speelt een belangrijke rol in het bevorderen van een gezonde levensstijl en het stimuleren van teamgeest en discipline bij jongeren en volwassenen.

In maart 2019 bracht S.V. Nicolaas Boys een taart aan Spelt Bedrijven ter ere van de 12,5 jaar sponsoring!