Code 95 chauffeursdag

In februari 2023 hebben wij op onze hoofdlocatie in Nieuwveen een Code 95 Chauffeursdag georganiseerd voor de chauffeurs van al onze vestigingen. Tijdens deze dag hebben we waardevolle kennis opgedaan over onderwerpen zoals de invloed van drank en drugs op het functioneren. Maar het was niet alleen leerzaam, we hebben er ook een gezellige dag van gemaakt met elkaar.

Tijdens de Code 95 Chauffeursdag stond veiligheid en kennisverrijking centraal. We hechten veel waarde aan de deskundigheid van onze chauffeurs en investeren graag in hun ontwikkeling. Het is van essentieel belang dat onze chauffeurs goed op de hoogte zijn van de laatste regelgeving en veiligheidsvoorschriften, zodat zij hun werkzaamheden op een verantwoorde en professionele manier kunnen uitvoeren.

De opleiding werd verzorgd door DON Opleidingen uit Amsterdam. We werken al diverse jaren samen met DON, waardoor we goed kunnen inspelen op de specifieke situaties in ons bedrijf en de gewenste kennis kunnen verwerven. Het is altijd fijn om met een betrouwbare partner als DON samen te werken en onze chauffeurs de benodigde trainingen en kennis te kunnen bieden.

DON Opleidingen heeft deze dag op maat gemaakt voor onze chauffeurs, zodat de onderwerpen naadloos aansloten op onze bedrijfsactiviteiten. Hierdoor kregen onze chauffeurs relevante en praktische kennis die direct toepasbaar is in hun dagelijkse werkzaamheden. Het was ook een mooie gelegenheid voor onze chauffeurs om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

Al met al was de Code 95 Chauffeursdag niet alleen een leerzame dag, maar ook een dag vol teambuilding en gezelligheid. Wij zijn blij dat we onze chauffeurs deze mogelijkheid hebben kunnen bieden en kijken uit naar verdere samenwerking met DON Opleidingen om onze chauffeurs continu bij te scholen en te ondersteunen in hun professionele groei.