Op woensdag 28 juni 2023 hadden we het genoegen om onze gewaardeerde klant, Boer Bouw uit Nieuwerbrug, te verwelkomen op onze hoofdlocatie in Nieuwveen.

De directeur, Floor Boer, evenals 3 projectleiders en 3 uitvoerders, werden hartelijk ontvangen door onze accountmanager, Arnoud de Lange, en onze collega Rob Aartman. Tijdens een uitgebreide rondleiding over ons terrein kreeg Boer Bouw een goed beeld van hoe wij hun afval verwerken tot nieuwe grondstoffen.

Na deze leerzame ervaring deelden we gezamenlijk onze inzichten tijdens een presentatie van Spelt, waarbij ook twee van onze directieleden aansloten. In de presentatie lag de nadruk uiteraard op duurzaamheid en sorteerrendement, maar er was ook speciale aandacht voor onze klant-app, die door Boer Bouw al geruime tijd succesvol wordt gebruikt.

De bijeenkomst werd informeel afgesloten met een heerlijk diner bij een lokaal restaurant, waar we verder van gedachten konden wisselen en onze samenwerking konden verdiepen. Het is altijd inspirerend om direct van onze klanten te horen hoe zij onze dienstverlening ervaren en hoe we hen nog beter van dienst kunnen zijn.

Boer Bouw Nieuwerbrug,nogmaals hartelijk dank voor het bezoek, de openhartige gesprekken en het vertrouwen in Spelt. We kijken uit naar een voortzetting van onze vruchtbare samenwerking en naar een duurzame toekomst waarin we samen kunnen blijven bouwen aan een schonere en milieuvriendelijke wereld.

Ā« » « Ā»