Wil uit Tilburg

Functie:

Planner portaalcontainers en ICT-coördinator

Vestiging?

Oisterwijk

Wat vind je leuk aan je werk?

Na 17 jaar ervaring in de afvalbranche heb ik aardig wat kennis opgedaan. Bij Spelt ben ik nu een nieuwe uitdaging aangegaan, waarbij ik ook meer in de ICT kan doen. Daarnaast vind ik het prettig om met mensen te werken en aan te voelen wat de wensen zijn van bedrijf en klant. De combinatie van weegbrugmedewerker en ICT-Coördinator is daarmee een passende combinatie.

Wat voor hobby's heb je?

Op zich heb ik één grote hobby en dat is muziek. Zoals zovelen luister ik graag naar muziek, maar daarnaast ben ik ook een actief verenigingsmens. Al sinds mijn tienerjaren speel ik trompet, wat ik bij diverse (soorten) verenigingen heb gedaan. Op dit moment ben ik nog muzikaal leider/trompettist bij een muziekgroep in Best. Na carnaval 2022 heb ik me aangesloten bij DB-Blaosorkest uit Tilburg, waar ik trompettist ben. Verder heb ik me de afgelopen 35 jaar ingezet als vrijwilliger/bestuurslid/instructeur bij een Tilburgse drumband voor mensen met een verstandelijke beperking, Drumband Prinses Juliana.

Wat zou je doen met een miljoen?

Een miljoen? Ik zou het verdelen over een aantal (goede) doelen, zoals de gehandicaptenzorg, hartstichting, voedselbanken. En als er dan nog wat overblijft, dan een camper kopen en met regelmaat de hort op.

Welke plek zou je graag eens willen bezoeken?

Zoals aangegeven is muziek mijn grote hobby. Onlangs ben ik nog in Rotterdam geweest bij de Nationale Taptoe. Ik ben ook twee keer in Edinburgh geweest om daar de Military Tattoo mee te mogen maken. Dergelijke evenementen zou ik ooit nog eens willen meemaken in andere landen, zoals Canada, Australië en ….

« » « »