Perichon van Perlo

Perichon van Perlo

vrachtwagenchauffeur

Wie: Perichon (52) uit Heijen

Werkt als: Vrachtwagenchauffeur bij Spelt sinds september 2019

Vestiging:Cuijk

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Wat ik leuk vind, is de afwisseling. Iedere dag is anders. Ik heb veel contact met andere mensen en ik kom overal. Dit werk doe ik al ruim dertig jaar. Eerder heb ik veel internationaal gereden, maar dat wil ik niet meer. Ik maak nog altijd lange dagen, maar ben nu ’s avonds lekker thuis.’’

Wat doe je over tien jaar?

“Het liefst zou ik dan op een zonnig eiland onder een palmboom zitten, maar ik denk niet dat dat tot de mogelijkheden behoort. Over tien jaar ben ik nog gewoon aan het werk. En dan gewoon als chauffeur, vermoed ik.’’

Wat doe je naast je werk nog meer graag?

“Ik hou van kanoën, tuinieren en motorrijden. Beweging vind ik belangrijk voor mijn vrije tijd. In de vrachtwagen zit je toch heel de tijd stil.’’