UITVOERDER CIVIEL

Voor onze vestiging in Nieuwveen zoeken wij een uitvoerder die ons team bij Spelt Grondwerken versterkt.

DE FUNCTIE
Als uitvoerder geef je dagelijks leiding aan medewerkers van de toegewezen projecten. Primaire taak is om op basis van bestek en tekeningen, binnen de werkbegroting en tijdschema, de projecten te coördineren. Daarbij ben je verantwoordelijk voor inzet van mensen en middelen en een doelmatige administratie inzake materiaal, materieel en tijd. Je neemt deel aan diverse overlegvormen en treedt op als vraagbaak en aanspreekpunt ten aanzien van de projecten. Je rapporteert aan de bedrijfsleider.

WIE ZOEKEN WIJ
Wij zoeken een collega die enige ervaring heeft in de civiele techniek op MBO werk- en denkniveau. Verder beschik je over een goed organisatie en communicatief vermogen en neem je zelf initiatieven, ben je doortastend en resultaatgericht.

WAT BIEDEN WIJ
Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard behoren een auto en een telefoon tot de functie.

Kandidaten voor deze functie kunnen mailen of schrijven naar de afdeling personeelszaken:

Spelt Grondwerken b.v.
T.a.v. Rianne Spelt
Blokland 18
2441 GG Nieuwveen

0172 – 536130
werkenbij@spelt.nl