Voor onze vestiging in Pijnacker zoeken wij een Hoofduitvoerder/projectleider die ons team bij Meersma komt versterken.

DE FUNCTIE
Als hoofduitvoerder/projectleider geef je dagelijks leiding aan medewerkers van het toegewezen project. Primaire taak is om op basis van bestek en tekeningen, binnen de werkbegroting en tijdschema, het project te coördineren. Daarbij ben je verantwoordelijk voor inzet van mensen en middelen en een doelmatige administratie inzake materiaal, materieel en tijd. Je neemt deel in het overleg en treedt op als vraagbaak en aanspreekpunt ten aanzien van het project. Je rapporteert aan de bedrijfsleider.

WIE ZOEKEN WIJ
Wij zoeken een collega die ervaring heeft in de civiele techniek op MBO werk- en denkniveau. Verder beschik je over een goed organisatie en communicatief vermogen en neem je zelf initiatieven, ben je doortastend en resultaatgericht.

WAT BIEDEN WIJ
Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kandidaten voor deze fulltime functie kunnen e-mailen of schrijven naar Caroline Beijer

Meersma Holding B.V.
Postbus 200
2640 AE Pijnacker
015-3615530
werkenbij@spelt.nl