Zeeburgereiland

Project: Zeeburgereiland
Plaats:
Amsterdam
Opdrachtgever: UBA
Start werk:
sinds 2015

Omschrijving:
• Ontgraven van de halfverdiepte parkeerkelder
• Aanvullen van de kelder na gereedkomen van het betonwerk
• Aanbrengen van de HWA en VWA rioleringen
• Aanbrengen van diverse keerwanden
• Aanbrengen van cortenstalen randen t.b.v. opvangen hoogte verschillen
• Aanbrengen diverse betonnen traptrede
• Aanbrengen van een drainagemat op het betondek
• Aanbrengen van aanbrengen van de betontegels 50×25 en 50×15 8 cm dik op het betondek
• Aanbrengen betonnen bloembakken en banken op het dek

UPDATE MEI 2017

Op het werk op het Zeeburgereiland te Amsterdam hebben wij de bestrating aangebracht bestaande uit tegels met een afmeting 50×25 en 50×15 in lange lagen op het betondek aangebracht, als afwatering in de bestrating zijn lijngoten aangebracht met een cortenstalen afdekking. De bestrating is aangebracht op een drainagemat met daarop een laag grofzand.

Verder hebben wij de terreininrichting aangebracht bestaande uit betonnen zitbanken welke voorzien zijn van een hardhouten zitting met ook weer brede en smalle latten net zo als de brede en smalle stroken in de bestrating. Op het dek zijn eveneens betonnen bloem/boombakken geplaatst welke worden gevuld met hedera schermen en bomen.

 

MAART 2017