LEERLING CHAUFFEUR C of CE

Voor onze vestigingen zoeken wij leerling chauffeurs die bij ons bedrijf de nodige praktijkervaring kunnen opdoen.

DE FUNCTIE
Als leerling chauffeur rij je op een van onze portaalauto’s. De opdrachten worden verstrekt door de planner en voer je zelfstandig in overleg uit. Je bent verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van de ritten, die voornamelijk in de omgeving van de vestigingen gereden worden. Geef in je sollicitatiebrief aan voor welke vestiging je solliciteert.

WIE ZOEKEN WIJ
Wij zoeken een leerling chauffeur die bij ons bedrijf de nodige praktijk ervaring op kan doen. Je beschikt (of bent bezig met de opleiding) over rijbewijs C en code 95. Daarnaast ben jij je ervan bewust dat onze chauffeurs het gezicht zijn van ons bedrijf.

WAT BIEDEN WIJ
Een startsalaris volgens CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Gezamenlijk onderhouden van de code 95 cursussen behoort tot de functie.

Kandidaten voor deze functie kunnen e-mailen of schrijven naar de afdeling personeelszaken.

Spelt Afvalinzameling B.V.
T.a.v. mw R.P. Spelt
Postbus 3026
2440 AA Nieuwveen

0172 – 536130
werkenbij@spelt.nl